Etätyö koronapandemian aikana – kyselyn tulokset julkaistu, vastaa jatkokyselyyn!

Maalis-huhtikuussa kansallisessa etätyökyselyssä selvitettiin, millaisia vaikutuksia koronapandemialla on ollut suomalaiseen työelämään. Kyselyyn saatiin yli 5000 vastausta! Nyt kyselystä on julkaistu toinen osa, johon toivotaan jälleen vastauksia mahdollisimman monilta koronatilanteen takia etätyötä tekeviltä henkilöiltä.

Linkki jatkokyselyyn ja kyselyn ensimmäisen vaiheen tuloksiin löytyy täältä. Jatkokysely on avoinna 22.5.2020 saakka.

Tutkimus etätyöstä koronapandemian aikana on tehty yhteistyössä Fast Expert Teams -asiantuntijaverkoston kanssa. CoCoDigi-tutkimusryhmä on osa tätä monitieteistä verkostoa, jota johtaa LUT-yliopisto. Kyselyn tuloksista on uutisoinut myös Yle ja Jyväskylän yliopisto.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s