Parempaa innovointia toimituksiin – Somedian työkirja on nyt julki

Innovointia ja teknologiavälitteistä työtä käsitellyt Somedia-hanke päättyi viime vuoden lopussa ja hankkeen tulokset julkaistaan nyt työkirjan muodossa. Innovaatiot ja teknologia toimituksissa – Tuloksia Somedia-tutkimushankkeesta -työkirja sisältää tiiviin katsauksen aiempaan tutkimukseen sekä innovoinnista että työn muutoksesta media-alalla, ja esittelee tutkimushankkeen keskeisimmät tulokset. 19-sivuinen työkirja on vapaasti luettavissa ja ladattavissa täällä.

Tutkimusryhmästä hankkeessa työskentelivät professori Mikko Villi, professori Anu Sivunen, tutkijatohtori Salla-Maaria Laaksonen, väitöskirjatutkija Jonna Leppäkumpu ja väitöskirjatutkija Minna Koivula. Hanketta rahoitti Media-alan tutkimussäätiö vuosina 2017-2019.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s